Wonen en werken in een aantrekkelijke omgeving met gemotiveerde medewerkers
Stichting Op Kop en Stichting Peuterwerk zoeken medewerkers voor Voorscholen en BSO ( min/max contract)

Voor meer informatie klik op deze link of kijk op www.stichtingpeuterwerk.nl

Sollicitaties kunnen tot uiterlijk donderdag 12 oktober 2017 worden gemaild naar Anja Venema, managementassistente Tinten/Peuterwerk a.venema@tintengroep.nl
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 17 en woensdag 18 oktober 2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Stichting Op Kop

In het verleden vormden de gemeentes Steenwijkerland en Zwartewaterland het bestuur van de 22 openbare basisscholen. Op Kop heeft in september 2008 deze bestuursfunctie overgenomen van de gemeentes. Op Kop oefent in opdracht van de twee gemeenteraden de taken en bevoegdheden rond het openbaar basisonderwijs uit. De directeur-bestuurder vormt het bestuur van Op Kop en een Raad van Toezicht ziet toe op het functioneren van Op Kop.